• één van onze vriendjes
    één van onze vriendjes
  • Cottage Sanne 'nieuwe stijl'
    Cottage Sanne 'nieuwe stijl'
  • overzicht
    overzicht

Nieuwsbrief april 2017

Emst, 22 april 2017,

Beste mensen, 

Sinds de vorige nieuwsbrief is het aantal gezellige en... gelukkig... tevreden gasten weer staag gegroeid. We hebben sinds kort weer 3 dametjes die ons van eieren voorzien en kunnen we, dankzij het heerlijke vroege voorjaar, weer volop bloemen plukken voor in de cottages.

Van de winter hebben we hulp gekregen van een bevriende "Bavariaman" die als een woeste man alle overhangende bomen bij Cottage Sanne heeft gekapt zodat er meer zon komt. Ook hebben we de houten coating verwijderd. Nu heeft het huis een andere uiterlijk waar we wel even aan moesten wennen, maar wat echter helemaal niet opviel bij terugkomende gasten.

Nog steeds hebben we veel plezier van onze roodharige vriendjes, die tot vermaak van onze gasten, steeds brutaler worden.

We hopen, uiteraard net zoals andere jaren, op een heerlijke warme en gezellige zomer en hopelijk mogen wij u (weer) verwelkomen in onze B&B!

Zonnige groeten,

Anne en Jos

Emst,, 25 augustus 2015

Beste gasten,

We hebben dit jaar al weer heel wat  gezellige, aardige, inspirerende en enthousiaste mensen mogen ontvangen! Ze hebben samen met ons mogen genieten van de prachtige omgeving, ontspannen in de Veluwse Bron, dineren in 3-sterrenrestaurant de Leest en/of smullen van onze eigengemaakte biologische producten bij het ontbijt.

Er is sinds de vorige nieuwsbrief al weer heel wat veranderd op de Houtwal. Het houthok stond op instorten, dus is Jos weer aan het metselen geslagen. Met een prachtig, degelijk houthok als resultaat! De badkamer in Cottage Sanne is grondig gerenoveerd en de tuin is aangepakt. Op ons huis zijn zonnepanelen geinstalleerd zodat u gebruik kunt maken van schone stroom.

Ons B&B is nu ook te bekijken vanuit de lucht! Er is een mooie fotosessie gemaakt door onze schoonzoon Arjen. Tevens hebben onze Belgische gasten Eddy en Claudine een schitterende filmrapportage gemaakt van het wild en de natuur op de Hoge Veluwe. U kunt deze bekijken onder de link film & foto's.

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van onze oude maatjes, hond Loba en recent pony Shetty. Zij zal altijd ons paradepaardje blijven!

We zijn een samenwerkingsverband gestart met onze B&Bcollega's van Minicamping/B&B Uylkenshof en B&B de Vossenbroek uit de buurt. Zo kunnen we mensen naar elkaar doorverwijzen als er bij ons geen plekje meer vrij is.

Wij hopen u binnenkort (weer) te ontmoeten in onze B&B!

 

Hartelijke groet van Jos en Anne Nyst

  • ico