• cottage Sanne
    cottage Sanne
  • cottage Liz
    cottage Liz

B&B De Houtwal

Wij, Jos en Anne, wonen aan de rand van de Veluwe  met  Wellnessresort de Veluwse Bron en zwemwater van het Kievitsveld op loopafstand en 4 km van heidevelden en bos.
Wij bieden , in een sfeer van rust, ruimte en natuur, 2 apart staande, gezellige 2-persoons cottages aan. 
Het terrein is omgeven door beken en regelmatig komt het wild nieuwsgierig kijken wat er zoal gebeurt rondom de huisjes!
Door de unieke ligging is onze locatie een prima uitvalsbasis voor culturele, sportieve en ontspanningsuitjes.
Beide cottages hebben een eigen sfeer en indeling, maar hebben één ding gemeen: knusheid!
Wij doen ons best u zich meteen thuis te laten voelen.

 

Cottage Sanne bieden wij aan als vakantiehuisje. Het is een, comfortabel, knus huisje, verscholen tussen het groen en grenzend aan meanderende  beken. Het bestaat uit een entree, een gezellige woonkamer met open keuken, een comfortabele slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer. U vindt er een goed geoutilleerde keuken voor het bereiden van eenvoudige maaltijden. Voor het huis ligt een tuin met terras op het (zonnige) zuiden. Door de ideale ligging kunt u genieten van volledige privacy. Het is gesitueerd aan een "doodlopend" paadje: een plaats om  tot rust te komen en te genieten van al het goede van de natuur. In de zomer, herfst, lente én in de winter! Wij verhuren deze cottage in de weekends en in de vakantieperiodes vanaf 2 nachten.  

 

Cottage Liz is momenteel voor een langere periode uit de verhuur. U bent van harte welkom in onze Cottage Sanne.

Copyright © 2015 bb-dehoutwal.nl