Restaurants

 In onze omgeving heeft u ruime keuze aan restaurants. Hieronder een kleine greep uit het aanbod (samengesteld door onze gasten):

*  Burnside... Op loopafstand bevindt zich het gezelligste restaurant in de buurt met vriendelijk bediening en een waanzinnig uitzicht over het meer van het Kievietsveld. Het restaurant bestaat voor het grootste gedeelte uit een vlonderterras aan het water. Voor redelijke prijzen kun je er genieten van producten uit deze omgeving. Tel. 0578 573170. 

* 'T Koetshuis.....Even in de tijd terug.. Bij kasteel de Cannenburgh in Vaassen kunt u lunchen en dineren in Middeleeuwse sferen .Voormalige stallen zijn omgetoverd tot een heel gezellige eetgelegenheid!.Bij goed weer kan buiten op de terrassen, met uitzicht op het kasteel gegeten worden. Een lunch kost E 12,75 en een drie-gangen diner E 32,50  Tel nr. 0578 571501

* De Slimmerick....Leuk, gemoedelijk  restaurant in Epe, gebaseerd op de Ierse/Engelse pubs. Kleinschalig met mooi terras. Wel aan de doorgaande weg gelegen. Zeer gevarieerd aanbod van lunch/dinergerechten die zeer betaalbaar zijn. Tel.nr. 0578 629887  Zeven dagen per week open.

* Restaurant Dorpzicht in Oene......Het restaurant met de lekkerste biefstuk van nederland! Gezellig dorpsrestaurant waat 's winters blijartwedstrijden gehouden worden. men komt hier na het werk even een borreltje halen. Vroeger was dit het koetshuis voor reizenden die hier hun paarden wisselden en voederden. Mooi terras aan de voor en achterzijde.uitzicht op de prachtige kerk van Oene. U kunt hier genieten voor net zoveel geld u zelf wilt uitgeven. Goede kwaliteit! Tel.nr. 0578 641213 Woensdag gesloten

* Restaurant de Emsterie in Emst... Als u verrassend wilt eten is dit restaurant een aanrading. We hebben leuke reacties van onze gasten gekregen die zich echt verwend voelden. Het Proeverij-menu viel erg in de smaak! Slechts op 3 km afstand gelegen, wel aan de doorgaande weg. Tel nr. 0578 661255. Geopend woensdag t/m zondag.

 Wij hopen dat u een keuze kunt maken. Uiteraard zijn er meer mogelijkheden. Deze kunt vinden in onze informatiemap.

Eet smakelijk!

Copyright © 2015 bb-dehoutwal.nl