• Het Goodmorning-ontbijt
  Het Goodmorning-ontbijt
 • Onze dametjes
  Onze dametjes
 • Onze groententuin
  Onze groententuin
 • Arya's winkeltje
  Arya's winkeltje

Ontbijt en extra's

 

Ontbijt.

Ons ontbijt is het (vegetarisch) Goodmorningontbijt. Wij serveren het in uw cottage en bevat (indien u wilt) zo veel mogelijk en afhankelijk van het seizoen, eigengemaakte jams, sappen en streekproducten. Ook halen wij volle (rauwe) melk bij onze buurman en hebben we eieren van onze eigen kippen. U betaalt hiervoor € 10,00 p.p. 

Feestdrankje.

Heeft u iets speciaals te vieren? Op verzoek serveren wij een heerlijke (gekoelde) fles wijn of champagne, met of zonder een borrelsnack, bij thuiskomst in uw cottage.

Bent u op zoek naar een origineel kadootje? Wellicht kunnen wij u op een leuk kado-idee brengen!

Arya's kadootjes

Wij verkopen namelijk o.a. sieraden voor een familie uit Yogjakarta op Java (Indonesië). Arya runt een winkeltje samen met haar moeder Picuk en broer Ando. Picuk woont in een kleine ruimte achter de winkel. Alledrie leveren ze een specifieke bijdrage aan hun toko. Picuk schildert en neemt de fabricage van gebatikt linnen voor haar rekening, Ando is heel behendig met allerlei houtsnijwerk en Arya maakt o.a. de sieraden.  U koopt uw kadootje dus direct van hen, er zit geen handelaar tussen. Hierdoor blijven ook voor u de prijzen laag én steunt u hiermee direct Arya en haar familie in hun bestaan. En indirect een betere toekomst 

 Afrika, Verhalen van een tropenarts.
Jos heeft een boek geschreven over de tijd dat hij tropenarts was in Kenia.
Het is een openhartig verslag waarin hij zijn ervaringen met de mensen van de stam en de (medische) problemen die hij tegenkwam deelt met de lezer.
Zie voor meer informatie de link de link hieronder Afrika, Verhalen van een tropenarts.
Copyright © 2015 bb-dehoutwal.nl